nuffnang

loveable person

Monday, 26 December 2011

Kelasssss hang naa! PECAH REKOD woo..

Assalamualaikum wbt kwn2 ku yg trsyg...
Haa malam2 ni trasa nak update blog aku dengan crita hott sehh...
HAHA, hot laa sangat kann... bwekkkk... :P

Alaahhaaiii, aku rasa gumbiraaa tak terkata bila dengaq kawan aku disunting kumbang..haha..naseb baik kumbang bukan buaya kan...ahahha...Dulu aku pernah sembang2 gan kawan2 aku, time tu tiba2 hormon gatai datang kan, so kami sembang pasai, pas abis sekolah nanti, agak2 sapa tunang n kahwin dulu..Ramai dok kata aku la kan, tak tau pasaipaa, ahahahaha...tak dak lah, saja ja....
Nak tengok sapa pecah rekod kawin dulu la kan....top top top, tiba2 dengaq kawan aku dah nak tunang! terperanjat aku !!..

Sebab2 aku terperanjat ialah :
Tak ku sangka kawan aku yang pemalu, pendiam, xbrapa peramah macam aku kan, n pape je lah kan, dah jadi tunang orang sehh...hahaa...
Masa first aku dengaq kawan baik dia bagitau dia nak tunang aku ingat just main2 ja, depa tue suka main2kan aku, hahaha, tak dak laa, maksud aku suka bergurau senda tahap agresif jugak kadang2, so aku kurang percaya laa kan...Tapii, dia dok sebut and cerita pasai bakal tunang dia haritue kat Queensbay, aku pun percaya laa kann...Senyum tak perlu kata apa2 la kan...Dia bertunang pada 25/12/2011.. Ter-baaiikkkk-lahhh!

Aku bila lak tak tau la kann..ahahah...ceitt....Ayah aku cakap kalo tak mau belajaq ayah aku nak bagi aku kawen teruihh..
So, ayahh cek malaih nak belajaq dah! mwahahahahaha....
Oppssss, kalo ayah aku baca mampoih aku, kakak2 aku ni stalker jugak buat dia baca entry aku neh, report plak kat ayah aku kan...hahhaha...Ok2 dah2 kat bawah nie ada gambaq aku gan kawan2 kat majilis pertunangan kawan aku yang tunang tue..hehehee


P/S~Congratz Azwana! Aku harap hubungan ampa kekal hingga ke akhir hayat...Kahwin cepat2 sehh, aku xsabaq pekena nasik minyakkk hang!...hahaa...

No comments:

Reply To This Comment

Post a Comment